Braderie Langeraar richt de blik op 2021

Het 6-koppig bestuur van de Stichting Braderie Langeraar heeft de focus verlegt naar 2021. Men is tot de conclusie gekomen dat een braderie dit jaar niet meer haalbaar is in verband met de Covid-19 maatregelen. Het drukbezochte evenement vindt jaarlijks plaats in het centrum van Langeraar op de 2e zaterdag van september. Mede door de centrale ligging en het wegvallen van andere jaarmarkten in de omgeving is het voor de organisatie onmogelijk om de bezoekersstromen goed te begeleiden.

Om in 2021 sterk terug te komen met het evenement is men nu al gestart met het maken van de plannen. Gedacht wordt om de braderie uit te breiden met bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd. De braderiecommissie is daarom op zoek naar mensen die willen helpen organiseren. Gezocht wordt naar mensen die het leuk vinden om onderdelen zoals de taartbakwedstrijd of het duurzaamheidsplein op te pakken. Kijk voor contactinformatie op deze website : braderielangeraar.nl .

De lokale Langeraarse winkeliers vinden het jammer dat de braderie niet door kan gaan, maar ze hebben daar alle begrip voor. Toch gaan ze ook zorgen dat de tweede zaterdag van september in Langeraar niet ongemerkt voorbij gaat.